فهرست دسترسی سریع به مطالب
Toggleنکات مهم برای احداث کارخانه کارتن سازی
اگر به فکر راه اندازی کارخانه کارتن سازی هستید، قبل از هر چیزی باید تحقیقات لازم را در این زمینه انجام دهید. کسب اطلاعاتی در مورد مراحل راه اندازی و همچنین معایب این شغل برای شروع فعالیت ضروری است.
اگر قصد راه اندازی کارخانه کارتن سازی دارید باید ابتدا اطلاعات کاملی در خصوص شغل کارتن سازی، مراحل تولید کارتن، مواد اولیه کارتن سازی، سود کارتن سازی و… کسب کرده و هزینه ساخت کارخانه کارتن سازی را تخمین بزنید یا اینکه می توانید به بنگاه های مربوطه مراجعه کرده و اطلاعات افرادی که قصد فروش کارخانه کارتن سازی خود را دارند دریافت کنید. اما مهمترین قدم برای احداث کارخانه کارتن سازی، سه مرحله اول است:
- تهیه ی سرمایه لازم
- دریافت مجوز تاسیس و پروانه های لازم از سایت بهینه یاب
- خرید زمین مناسب برای احداث کارخانه
علاوه بر موارد فوق داشتن اطلاعات در خصوص کارتن سازی، قیمت کارتن، معایب شغل کارتن سازی، سود کارتن سازی و غیره نیز به شما کمک بزرگی می کند. در ادامه سعی می کنیم اطلاعات مختصری در مورد هر یک از موارد فوق در اختیارتان قرار دهیم.
منظور از کارتن سازی چیست ؟
کارتن سازی یکی از زیر مجموعه های صنعت چاپ و بسته بندی است. کارتن سازی به مجموعه فرآیندهای تبدیل کردن ضایعات کارتن و مواد اولیه به انواع کارتن گفته می شود. صنعت کارتن سازی نیز مانند تمامی صنایع دیگر در کشور، پر سود و البته و پر زحمت است. صنعت کارتن سازی به دلیل کمک به محیط زیست یکی از صنایع محبوب در تمام دنیا به حساب می آید. به این صورت که موقع تولید کاغذ ها مواد اولیه اصلی خط تولید، ضایعات کارتن های قدیمی است. برای تولید کارتن های جدید نیازی به استفاده مقدار زیادی از چوب درختان نیست و از ضایعات کارتن های قدیمی استفاده می شوند.
علاوه بر آن کارتن ها به عنوان زباله وارد محیط زیست نشده و مجدداً وارد چرخه ی تولید می شوند. هرچند که اگر از این چرخه خارج شده و به طبیعت هم برگردند، جزو زباله هایی هستند که بدون آسیب زدن به محیط زیست تجزیه می شوند. بنا بر این راه اندازی کارخانه کارتن سازی یک شغل دوست دار محیط زیست در کل دنیا محسوب می شود.
پر سود بودن آن به قیمت نسبتاً ارزان مواد اولیه ی اصلی این صنعت که ضایعات کارتن است بر می گردد. البته لازم به ذکر است که این شغل نیز مانند تمامی مشاغل دیگر از معایب خاص خود در کنار مزایا برخوردار است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
راه اندازی کارخانه کارتن سازی
شرکت کاراکارتن با راه اندازی کارخانه کارتن سازی و تولید کارتنهایی با کیفیت و استحکام بالا میکوشد تا محصولات شما مشتریان عزیز به بهترین نحو بسته بندی شده و کارتنهای سفارش داده شده دقیقا مطابق با نیاز شما طراحی شده باشد. در ادامه میخواهیم پیچ و خمهای راه اندازی یک کارخانه کارتن سازی را بررسی کنیم.
مجوز های لازم برای کارخانه کارتن سازی
همانطور که گفتیم راه اندازی کارخانه کارتن سازی به دلیل تقاضای بالا برای خرید کارتن از مشاغل پر درآمد به حساب میآید. اما مانند راه اندازی کسب و کارهای دیگر دارای پیچیدگی ها و دردسرهایی است. مانند خیلی از کسب کارها احداث کارخانه کارتن سازی نیز نیاز به اخذ مجوزهایی دارد. مجوزهای مورد نیاز برای احداث کارخانه کارتن سازی شامل پروانه احداث، پروانه بهره برداری و موافقت اصولی از وزارت صنایع است.
انتخاب محل احداث کارخانه کارتن سازی
پس از دریافت مجوزهای لازم برای احداث کارخانهی کارتن سازی باید به فکر انتخاب یک مکان مناسب برای احداث کارخانه باشید. جایی که برای راه اندازی کارخانه در نظر میگیرید باید مساحت بالایی داشته باشد. زیرا مواد خام و همچنین محصولات تولید شده در کارخانه معمولا با استفاده از کانتینر ها و تریلی ها حمل و نقل میشود. شما باید در محاسبهی مساحت مورد نیاز کارخانه، فضایی را برای تخلیهی ورق خام و جایی را برای انبار تولیدات کارخانه در نظر بگیرید. میتوان گفت به ازای هر 5000 کارتن تولید شده در روز، نیاز به 500 الی 600 متر فضا دارید. پس بنابراین شما میتوانید با در نظر گرفتن تعداد تولیدات خود مساحت کارخانه را انتخاب کنید.
هزینه ساخت کارخانه کارتن سازی
هزینه ساخت کارخانه کارتن سازی به عوامل بسیاری زیادی بستگی دارد که مهم ترین آنها محل احداث کارخانه و همچنین وسعت آن یعنی متراژ آن می باشد. البته این موضوع که قصد خرید داشته باشید یا اجاره نیز تاثیر بسزایی در میانگین هزینه ها خواهد داشت.
موضوع مهم دیگری که بخش عظیمی از هزینه های راه اندازی و ساخت کارخانه کارتن سازی را تشکیل می دهد، دستگاه ها و ماشین آلات کارتن سازی می باشد. همان طور که می دانید تنوع در انواع دستگاه های کارتن سازی بسیار زیاد است و خرید تمامی آن ها در ابتدای کار هیچوقت منطقی نبوده و پیشنهاد نمی شود.
دستگاه های کارتن سازی علاوه بر تنوع به دسته های تمام اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی تقسیم می شوند. مشخصا قیمت دستگاه های تمام اتوماتیک هستند، قیمت بالاتری نسبت به دیگر دستگاه ها دارند. در جدول زیر برخی از سرفصل هزینه های احداث کارخانه رو مشاهده میکنید:
هزینه ساختمان و تجهیزات | شامل خرید یا اجاره زمین، ساختمان کارخانه، سیستمهای تهویه، سیستمهای برق و نور، دستگاهها و تجهیزات تولید و بستهبندی، نصب و راهاندازی ماشینآلات و تأمین ابزار و ماشینآلات مورد نیاز |
هزینه نیروی کار | شامل حقوق و دستمزد کارکنان، بیمهها و مزایا، آموزش و آمادهسازی نیروی کار |
هزینه مواد اولیه | شامل خرید کاغذ مقوایی، چسب، رنگها، مواد محافظتی و سایر مواد اولیه مورد نیاز برای تولید کارتن |
هزینه انرژی | شامل هزینه برق، گاز و سوخت مورد نیاز برای راهاندازی و اجرای کارخانه |
هزینه مدیریت و اداری | شامل هزینه حقوق مدیران و کارکنان مدیریتی، هزینه تأمین امنیت و نظافت، هزینه اجاره و خدمات دفتری، هزینه تبلیغات و بازاریابی |
هزینه صنعتی | شامل هزینه تعمیر و نگهداری ماشینآلات، خدمات تعمیر و نگهداری، هزینه بازسازی و بهروزرسانی تجهیزات |
هزینه حقوقی و مجوزها | شامل هزینه حقوقی و قانونی مرتبط با تشکیل و راهاندازی کارخانه، هزینه دریافت مجوزها و پروانههای لازم |
قیمت دستگاه کارتن سازی
با توجه به وجود تنوع بالا در دستگاه ها، ماشین آلات و تجهیزات در کارخانه کارتن سازی، نمی توان قیمت مشخص و ثابتی را اعلام کرد. به جهت استعلام قیمت دستگاه کارتن سازی لازم است تا ابتدا نوع و مدل دستگاه مورد نظر خود را مشخص کرده سپس تصمیم بگیرید که قصد خرید دستگاه نو و یا دست دوم دارید.
پس از مشخص شدن موارد فوق می توانید به سایت کارخانه هایی که به تولید ماشین آلات صنعتی مشغول اند مراجعه کرده و اقدام به استعلام قیمت کنید. در هر کارخانه کارتن سازی تعداد زیادی ماشین آلات و دستگاه کارتن سازی وجود دارد. اما جالب است بدانید کل این صنعت فقط با چند دستگاه هم امکان پذیر است.
مهمترین این دستگاه ها: دستگاه خمیر کن کاغذ، دستگاه ورق ساز و دستگاهی که اتصالات را بر عهده دارد می باشد. اما اگر سفارشات شما به مدل و نوع خاصی محدود نباشد و تنوع بالا داشته باشید مجبور به تهیه دستگاه های زیاد و متنوعی خواهید بود. در خصوص قیمت هم باید بگوییم که با توجه به نوسانات موجود، نرخ ها هر روز در حال تغییر بوده و شما برای استعلام قیمت باید ابتدا مدل دستگاه مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس اقدام به استعلام قیمت کنید.
دستگاه های ضروری در خط تولید کارخانهی کارتن سازی
حدود 30 مدل دستگاه در بازار برای کارتن سازی وجود دارد که از میان آنها باید چند مدل مناسب را انتخاب کنید. برای تاسیس کارخانه کارتن سازی شما نیاز به 7 دستگاه اصلی دارید تا بتوانید کارتن های مختلف را تولید کنید. بهتر است در شروع کار از خرید دستگاههای اضافی و اشغال بیهودهی جا پرهیز کنید.
1- دستگاه برش:
دستگاه برش برای خط اندازی و برش بر روی کارتن استفاده میشود. استفاده از این دستگاه نیاز به آموزش خاصی نداشته و تمام افراد میتوانند به راحتی از آن استفاده نمایند. شما با استفاده از این دستگاه میتوانید تعداد بالایی کارتن را در کمترین زمان و بالاترین دقت برش نمایید.
2- دستگاه چاپ:
برای چاپ بر روی کارتن از دو روش میتوانید استفاده نمایید. هر یک از این روشها به دستگاههای مختلفی نیاز است. که در ادامه به بررسی هر یک از این روش های چاپ میپردازیم.
فلسکو: دستگاهی که برای چاپ ساده استفاده میشود دارای فرآیندی مانند مهر زدن است. کلیشههای ژلهای و منعطف بر روی سیلندر دستگاه نصب شده و کار چاپ را انجام میدهد. کیفیت چاپ فلسکو به نوع کلیشه بستگی دارد.
لمینتی: دستگاه لمینتی از یک حوضچهی چسب و چند غلتک تشکیل شده است. پوسترهایی که روی آن چاپ مورد نظر انجام شده از حوضچهی چسب عبور کرده و پشت پوستر به چسب آغشته شده این پوسترهای چسبی را به کمک غلتکهای تعبیه شده در دستگاه به کارتن میچسبانند.
3- دستگاه دایکات:
دستگاه دایکات برای برش کارتن به کمک قالب است. علاوه بر انجام شدن برش به کمک این دستگاه میتوانید با استفاده از دستگاه دایکات کارهایی مانند تا و خط نیز انجام دهید.
استفاده از دستگاه دایکات برای اولین بار در صنعت کفش سازی در قرن 18 مورد استفاده قرار گرفت. به دلیل منظم بودن، دقت زیاد و سرعت بالا این خط و چاپها از آن ها برای صنعت چاپ و بسته بندی مورد استفاده قرار گرفت.
4- دستگاه لب چسب:
این دستگاه از مهم ترین دستگاه صنعت کارتن سازی به حساب میآید. همانطور که از اسم دستگاه پیداست کار اصلی این دستگاه چسباندن لبه کارتن به یک دیگر است.
این دستگاه با داشتن چند غلتک و مخزن چسب در زمانی کوتاه لبههای کارتن را به چسب آغشته کرده و سپس با کمک تسمه لتی این لبهها تا شده و بر روی یک دیگر قرار میگیرد. پس از تمام شدن این مرحله شکل پایانی کارتن شکل میگیرد.
5- دستگاه منگنه کوب:
دستگاه منگنه کوب جایگزین دستگاه لب چسب در صنعت کارتن سازی است. با کمک دستگاه منگنه کوب میتوانیم لبهی کارتن را با کمک منگنه به یک دیگر متصل نماییم. مزیتهای استفاده از دستگاه منگنه کوب عبارتند از:
- استفاده از منگنه در چسباندن لبههای کارتن باعث میشود لبههای کارتن با فشار زیادی به هم وصل شده و استحکام جعبه بالا رود.
- میتوانیم منگنه را از کارتن جدا کرده و کارتن از هم باز شود.
- در زمان دلخواه با انجام منگنه دوباره کارتن متصل میشود. بالا بردن سرعت انجام متصل کردن لبه ی چسب به یکدیگر.
- از این دستگاه ها برای ورق کارتن سازی، چسباندن و چاپ روی ورقهها و در نهایت تولید یک کارتن زیبا استفاده میشوند.
پیشرفته ترین دستگاه کارتن سازی
شناخت پیشرفته ترین دستگاه های کارتن سازی جهت راه اندازی کارخانه کارتن سازی از واجبات است. چرا که تنوع دستگاه ها و ماشین آلات در این صنعت بسیار بالا بوده و اگر در ابتدای کار تمام آن ها را بخرید در واقع مساوی است با ضرر کردن. بهترین کار خرید دستگاه های لازم و ضرری و برای شروع کار است.
مهم ترین این دستگاه ها نیز، دستگاه خمیر کن کاغذ و دستگاه برش ( انواع مختلفی دارد که باید با توجه به سفارشات و نیاز خود انتخاب کنید) و دستگاهی برای انجام اتصالات کارتن ها است. که با توجه به انواع مختلف اتصالات ( چسب، منگنه، دوخت ) باید با توجه به نیاز خود دستگاه مورد نظر را انتخاب کنید.
مواد اولیه در کاخانه کارتن سازی
مواد اولیه اصلی کارتن سازی شامل: کاغذ، نشاسته، چسب، رنگ، تسمه و… مخصوص است. البته باید بدانید که کارتن ها دارای انواع مختلفی هستند و جنس هر کدام با یک دیگر متفاوت بوده که این تمایز ناشی از تفاوت مواد اولیه و مراحل ساخت است.
در نتیحه مواد اولیه ی ساخت هر نوع کارتن متفاوت بوده و موارد ذکر شده در بالا، مواد اولیه ی اصلی تمام کارتن ها می باشد. تفاوت در مواد اولیه ی کارتن های مختلف باعث تفاوت در ویژگی ها و کارایی های کارتن ها در نتیجه تفاوت در قیمت آن ها می شود.
هر چقدر میزان ضایعات کارتن استفاده شده در کاغذ بیشتر باشد، از کیفیت آن کاسته می شود و حتی بوی نا مطبوعی به کارتن می دهد. این دسته از کارتن ها از نظر قیمتی نیسز در رده ی پایین تری نسبت به دیگر انواع کارتن ها قرار دارند.
به طور کلی مهم ترین مواد اولیه مورد استفاده در کارخانه کارتن سازی که تقریبا در تولید همه نوع کارتن کاربرد دارند به شرح زیر است:
کاغذ مقوایی | این نوع کاغذ از الیاف چوب تهیه میشود و به دلیل خواص مقاومتی و سختی بالا، برای ساختن بدنه کارتن استفاده میشود. کاغذ مقوایی باید دارای ضخامت و استحکام کافی باشد تا بتواند محصولات را درون کارتن محافظت کند |
چسب | چسبهای مختلفی برای اتصال قطعات کاغذ در فرآیند ساخت کارتن استفاده میشوند. چسبهای پلیوینیل استفاده شده در کارتن سازی معمولاً دارای خواص چسبندگی قوی، مقاومت در برابر رطوبت و اتصال سریع هستند |
رنگها و مواد تزیینی | در برخی موارد، کارتنها به منظور جلب توجه و تبلیغات بیشتر، با رنگها و الگوهای متنوع تزیین میشوند. در این صورت، از رنگهای مختلف و مواد تزیینی مانند چاپ و برجستگیهای متنوع استفاده میشود |
مواد محافظتی | برخی کارتنها به منظور حفاظت از محصولات، لایههای محافظتی مانند بادگیرها، پلاستیکهای نفوذپذیر به رطوبت و یا فومهای محافظ استفاده میشود. این مواد میتوانند به صورت داخلی یا خارجی در کارتن قرار بگیرند |
مواد لازم برای تولید کاغذ کارتن
برای راه اندازی کارخانه کارتن سازی باید شناخت کافی از مواد لازم برای کارتن سازی نیز داشته باشید. در ساخت کاغذ کارتن ها با توجه به این که جنس های مختلفی دارند، از مواد اولیه متفاوتی نیز ساخته می شوند. اما اقلامی که در ادامه توضیح می دهیم موادی هستند که تقریبا در ساخت هر نوع کاغذی از مواد اولیه اصلی محسوب می شوند:
- چوب درخت: چوب درختان به خصوص درخت بلوط، به دلیل برخورداری از میزان بالای تانن، استحکام فوق العاده ای دارد و هم چنین خاصیت ضد قارچ داشته و حشرات را دفع می کند. به همین دلیل در کارتن سازی نیز بسیار کاربردی و محبوب است.
- ضایعات کارتن: منظور از ضایعات، کارتن های قدیمی و فرسوده هستند که که استحکام و مقاومت خود را از دست داده اند. با تبدیل کردن این ضایعات به خمیر کاغذ و تولید مجدد ورق کارتن، می توان کارتن های جدید تولید کرد.
تامین برق کارخانه کارتن سازی
کارخانهها و محیطهای صنعتی به برق زیاد با ولتاژ قوی نیازمندند. برقی که برای محل کارهای کوچک استفاده میشود برق تک فاز است. معمولا برای محیطهای صنعتی و ساختمانهایی که دارای آسانسور هستند به دلیل اینکه به برق با قدرت تری نیاز دارند از برق 3 فاز استفاده میکنند. اگر بخواهیم تفاوت برق 3 فاز و تک فاز را به بگوییم: برق تک فاز شامل یک سیم با جریان برق متناوب است و برق 3 فاز شامل 3 سیم با جریانهای برق یکسان و متناوب است. منبعی که برق تک فاز را تغذیه میکند از منبعی که برق 3 فاز را تامین میکند ضعیفتر است. سیمهای به کار رفته در برق 3 فاز میتواند جریان برق را ثابت و بدون کاهش ولتاژ انتقال دهد. که این موضوع نیز برتری برق 3 فاز به تک فاز است.
محل انبار تولیدات کارخانه کارتن سازی
شما به مکانی برای انبار و نگهداری تولیدات خود نیاز دارید. زیرا برای اینکه قیمت کارتن شما قابل رقابت شود بهتر است انبار مال خودتان باشد. باید توجه داشت که این انبار علاوه بر داشتن مساحت مناسب نیاز به عایق رطوبتی نیز دارد، انبار کارتنها باید دارای تهویه هوای مناسب باشد. زیرا کوچک ترین رطوبت باعث از بین رفتن کارتنهای تولیدی میشود.
مزایا و معایب کارخانه کارتن سازی
مثل تمام کسب و کار ها، راه اندازی خط تولید کارتن نیز معایب ومزایایی دارد. امروزه که تمام محصولات تولیدی به بسته بندی نیاز دارند و این بسته بندی ها عمدتا با استفاده از کارتن صورت می گیرد تاسیس خط تولید کارتن می تواند شغل پر درآمدی به حساب آید. اما شما باید طرز درست بازاریابی را بلد باشید تا بتوانید در این صنعت شناخته شده و مشتریان خود را جذب کنید. به دلیل وجود رقبای زیاد در صنعت تولید کارتن ممکن است اولین اشتباه شما آخرین اشتباه شما نیز باشد بنابر این باید قدم های خود را حساب شده برداشته و از کوچک ترین اشتباه پرهیز کنید.
مزایای زیست محیطی صنعت کارخانه کارتن سازی
بسته بندی کردن کالاها بین تولید کننده و مشتری ارتباط برقرار می کند. امروزه دغدغه ی فعالان محیط محیط زیست جمع آوری زباله ها و استفادهی دوباره از آنها است. کاغذها و کارتنها به دلیل قابل بازیافت بودن و همچنین داشتن توانایی استفادهی دوباره از آنها بسیار مورد توجه افرادی که دوستار محیط زیست هستند واقع شده است. کارتن ها به دلیل آن که از ضایعات کشاورزی ساخته شده اند به راحتی به طبیعت باز می گردند. از طرف دیگر، کارتن ها در دسته ی منابع تجدید پذیر بوده و می توانیم با بازیافت کارتن های استفاده شده کارتن های جدید بسازیم.
مزایای تولید کارتن مستحکم در کارخانه کارتن سازی
تولید کارتن های مستحکم به ما این امکان را میدهد که بتوانیم از کالاهای حساس در برابر ضربه و فشار به خوبی مراقبت نماییم. از کارتن ها برای بسته بندی محصولات مختلفی مانند: لوازم برقی، بسته بندی میوه ها، بسته بندی محصولات صادراتی استفاده می شود. کارتن ها به دلیل داشتن فلوت می توانند مانند یک ضربه گیر عالی عمل کنند. فلوت ها به دلیل نوع ساختاری که دارند می توانند شدت ضربه را تا میزان قابل توجهی کاهش دهند. اگر شما نیز برای بسته بندی محصولات تولیدی خود، لوازم منزل، لوازم محل کار و… نیاز به کارتن دارید تا بتواند از وسایل شما در برابر آسیب های مختلف محافظت نماید با شماره های درج شده در صفحه تماس بگیرید.
معایب شغل کارتن سازی
در کنار تمام مزایای این صنعت، دو مورد وجود دارد که می تواند از معایب آن محسوب شود. مورد اول نیاز به تخصص در زمینه تولید کارتن، در کنار داشتن سرمایه ی لازم است. یعنی فقدان هرکدام از این موارد مساوی است با شکست و ضرر. مورد دوم وجود بازار رقابتی و قوی این صنعت است. امروزه رقابت در بازار فروش کارتن بسیار بالا بوده و برای کسب موفقیت و جذب مشتری باید استراتژی قوی ای برای ورود به بازار داشته باشید.
راه اندازی کارخانه کارتن سازی نیز مانند تمامی مشاغل دیگر معایب و مزایای خود را دارد. قبل از اینکه اشاره ای به معایب شغل کارتن سازی بکنیم، لازم به ذکر است که موضوعی که از نظر یک نفر عیب محسوب می شود ممکن است برای کسی دیگرمزیت باشد ! پس در مورد مزایا و معایب شغل ها هیچ گاه چیز مطلقی وجود ندارد. با این وجود دو مورد وجود دارد که حائز اهمیت هستند:
- رقابت بالا: وجود تولید کنندگان و فروشندگان زیاد در بازار رقابت در صنعت کارتن سازی را به شدت بالا برده و به همین دلیل برای داشتن فروش بالا و سود آوری باید علاوه بر کیفیت بالای محصولاتتان، قیمت های مناسبی ارائه دهید که اصطلاحا به آن قیمت رقابتی می گویند.
- نیازمندی همزمان تخصص و سرمایه: راه اندازی کارخانه کارتن سازی به تنهایی با تخصص و یا سرمایه موفق نخواهد شد. چرا که باید علاوه بر داشتن سرمایه لازم و کافی از دانش و تخصص در زمینه تولید کارتن نیز برخوردار باشید.
مراحل تولید کارتن
صفر تا صد کارتن سازی، فرایند کامل تولید کارتن است که از انتخاب مواد اولیه، طراحی، برش، اتصال، چاپ و بستهبندی تا تحویل محصول به مشتری، شامل مراحل مختلفی می شود. این فرایند از نظر زمانی و هزینه ای با توجه به اندازه و نوع کارتن متفاوت خواهد بود. برای بهبود کیفیت تولید کارتن و کاهش هزینه ها، نیاز است تا به اصول کارتن سازی توجه کرده و با استفاده از تجهیزات و ماشینآلات حرفهای، مواد اولیه با کیفیت و نیروی کار با تجربه، تلاش کنید تا به نتیجهی مطلوب برسید.
در کل، صفر تا صد کارتن سازی، در صفحه ی مربوطه یعنی “کارتن سازی ” که در منوی بالای صفحه قابل مشاهده است بعه طور کامل توضیح داده شده. کارتنسازی یک فرآیند تولیدی است که از صفر تا صد، مراحل متعددی را در کارخانه کارتن سازی شامل میشود. این فرآیند با آمادهسازی مواد اولیه، مانند کاغذ مقوایی و چسبهای مورد نیاز، آغاز میشود. ابتدا کاغذها به طور دقیق برش داده شده و به رول های کاغذ تبدیل میشوند. سپس قطعات کاغذ با یکدیگر چسبیده و طی فرآیند تولید ورق کارتن یا ورق سازی، تشکیل بدنه کارتن را میدهند.
در مرحله بعدی، بر روی بدنه کارتن، قطعاتی از کاغذ مقوایی قرار داده میشوند تا ساختار کارتن به شکل مستحکمتری درآید. پس از اتمام این مراحل، کارتنها به صورت دستی یا با استفاده از دستگاههای خودکار بستهبندی میشوند. در انتها، کارتنها برای حمل و نقل انبوه و محافظت از محصولات مختلف، آماده میشوند. صفر تا صد کارتنسازی در کارخانه کارتن سازی نیازمند تخصص و هماهنگی بین تیمهای مختلف است تا فرآیند تولیدی به خوبی انجام شود و کارتنهای با کیفیت و استاندارد به بازار عرضه شوند.
قیمت کارتن
قیمت کارتن همان طور که در مقاله ی مربوطه هم توضیح داده شد، بستگی به موارد زیادی دارد که مهم ترین آنها عبارت اند از:
- جنس ورق های سازنده ی کارتن: کرافت، لاینر، چوکا، تاپ وایت و…
- ساختار ورقه ها: کارتن تک لایه ( سینگل )، کارتن سه لایه، کارتن پنج لایه
- سایز و ابعاد: کارتن ها با توجه به کاربرد و موارد استفاده شان ( بنا به نیاز و سفارش مشتری) در ابعاد مختلف تولید می شوند.
- شرکت فروشنده: این که بتوانید خرید خود را بدون واسطه و مستقیم از تولید کننده انجام دهید بصورت چشم گیری در مبلغ کل خریدتان اختلاف ایجاد کرده و در هزینه های تان صرفه جویی می کند.
شرکت کارا کارتن نیز انواع کارتن هارا در هر جنس و سایزی تولید کرده و به سراسر ایران ارسال می کند. همچنین فروش این شرکت بدون واسطه بوده و با توجه به کیفیت بالای محصولاتش قیمت های مناسبی نیز ارائه می کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره (09121052603) تماس حاصل نمایید.
نحوه قیمت گذاری کارتن در کارخانه
قیمت محصولات در هنگام خرید هر کالایی بسیار مهم بوده و میتوان گفت قیمت یکی از ارکان مهم در هنگام خرید است. این موضوع در هنگام خرید کارتن نیز صدق میکند. سوال متداولی که همهی مشتریان دربارهی آن میپرسند قیمت کارتن است. کارتنها به دلیل تنوع بالایی که دارند هر کدام از قیمتهای مختلفی برخوردار هستند. اگر بخواهیم به صورت کلی توضیحاتی دربارهی قیمت کارتن بیان کنیم باید بگوییم، قیمت کارتنها را عوامل مختلفی تحت تاثیر قرار میدهد. برخی از این عوامل عبارت اند از:
- تعداد لایههای کارتن: هرچه ورق های سازنده ی کارتن از لایه های بیشتری تشکیل شده باشند، قیمت کارتن نیز بیشتر خواهد بود. همان طور که پیش تر توضیح داده شد، انواع ورق کارتن ها از نظر تعداد لایه ها به 4 دسته کلی تقسیم می شوند که عباتند از ورق های تک لایه ای ( یا سینگل )، ورق های سه لایه ای، ورق های پنج لایه ای و در آخر، ورق های هفت لایه ای که گران ترین نوع خود هستند.
- نوع کاغذ کارتن: منظور از نوع کاغد کارتن، مواد اولیه به کار رفته در ساخت ورق های سازنده ی کارتن می باشد. هر چه میزان چوب استفاده شده در فرآیند تولید بیشتر و مقدار ضایعات کارتن مصرفی در مواد اولیه کمتر باشد، قیمت نیز بالا تر می رود.
- ابعاد کارتن: همان طور که از اسمش پیداست منطور دقیقا سایز کارتن ( طول عرض و ارتفاع) می باشد. هرچه ابعاد کارتن بیشتر باشد، مواد اولیه ی بیشتری نیز برای ساخت آن مصرف شده و در نهایت نیز قیمت تعیین شده برای آن بالاتر خواهد بود.
- نوع چاپ: همین که روی کارتن مورد نظرتان سفارشی مبنی بر چاپ متن یا عکس خاص داشته باشید و یا کارتن ها را بصورت خام سفارش داده باشید نیز در قیمت کارتن تاثیر مستقیم دارد. حتی انواع چاپ ها نیز دارای قیمت ها متفاوتی هستند که بهترین آن ها چاپ لمینتی ( کارتن لمینتی) است. این نوع چاپ به دلیل دقت در مراحل انجامش از با کیفیت ترین نوع چرپ روی کارتن ها محسوب شده و به همین دلیل نیز قیمت بالاتری نسبت به بقیه خواهد داشت.
شرکت تولیدی کاراکارتن با فروش بدون واسطه، مرغوب ترین و با کیفیت ترین کارتن ها در انواع مختلف تولید کرده و با مناسب ترین قیمت به مشتریان خود می فروشد. جهت ثبت شفارش و دریافت مشاوره می توانید با یکی از شماره های درج شده در سایت تماس حاصل کنید.
نحوه سفارش کارتن در کارخانه کارتن سازی
سفارش کارتن در کارخانه کارتن سازی در گذشته به صورت حضوری انجام میشد. برای ثبت سفارش به صورت حضوری صاحبین کسب و کار باید وقت زیادی را به انجام این کار اختصاص دهند. اما مجموعهی کاراکارتن برای جلوگیری از هدر رفتن زمان مشتری و همچنین سهولت در خرید مشتریان امکان خرید غیر حضوری را در این مجموعه راه اندازی نمودهاند.
شما میتواند تنها با برقراری یک تماس با کارخانه کارتن سازی کاراکارتن سفارش خود را ثبت نمایید. در مجموعهی کاراکارتن مشاوران خبرهای وجود دارند که میتوانند به شما در انتخاب کارتن مناسب کمک نمایند. شما در ابتدا ابعاد، وزن و میزان آسیب پذیر بودن محصولی که میخواهید بستهبندی نمایید را به مشاوران گفته تا آنها با بررسی این اطلاعات بهترین کارتن را به شما معرفی نماید.
برای مثال: کارتن 5 لایه مناسب بسته بندی محصولات با وزن بین 20 تا 40 کیلوگرم است. کارتن 3 لایه نیز برای بسته بندی محصولاتی تا وزن 20 کیلوگرم است.
6 محصولی که در کارخانه کارتن سازی تولید میشود
مهمترین کاربرد کارتن بسته بندی است. تمامی محصولات و کالا های از بدو تولید در کارخانه ها با استفاده از کارتن بسته بندی شده و در انباری نگهداری می شوند. همچنین موقع ارسال ( پست کردن) و حمل و نقل و اسباب کشی و به طور کلی در هر مرحله ای از تولید تا مصرف از کارتن استفاده می کنند.
البته لازم به ذکر است که کارتنی که خریداری می کنید،باید متناسب با کارایی که قرار است داشته باشد، ساخته شده باشد. یعنی هر نوع کارتنی برای بسته بندی و حمل هر نوع کالایی مناسب نیست. شما میتوانید انواع محصولات پر فروش زیر را در کارخانه خود تولید کنید:
- کارتن میوه: یکی از محصولات پر فروش کارخانه کارتن سازی است و مخصوصا با چاپ لمینت بر روی آن طرفداران زیادی دارد.
- کارتن اسباب کشی: کارتن اسباب کشی در سالهای اخیر به یکی از دغدغههای افرادی که اسباب کشی دارند تبدیل شده است. پیش از این از سوپر مارکت ها کارتن میگرفتند، بعد از این میتوانند مستقیم از خود شما خرید کنن.
- کارتن 3 لایه: کارتن سه لایه از 3 لایه به هم چسبیده، که لایه وسطی آن فلوت نام دارد ساخته میشود. این کارتن کمی نازک ولی در عوض سبک است.
- کارتن 5 لایه | کارتن پنج لایه: این کارتن از 5 لایه به هم چسبیده تشکیل شده است و دو لایه فلوت میانی دارد. این کارتن ضخیم تر است و استحکام بیشتری دارد.
- کارتن 7 لایه: این نوع کارتن بسیار ضخیم است و برای حمل کالاهای بسیار سنگین گزینه مناسبی است.
- کارتن لمینتی: این کارتن جنبه تبلیغاتی دارد و برای محصولاتی که شیک تر هستند مناسب تر هستند. همچنین اگر قصد تبلیغ یا چاپ اسم و شماره تلفن خود را کارتن را دارید این گزینه ها مناسب هستند.
- کارتن پستی: این کارتن در سایزبندی های مختلف و به صورت آماده، قابل ارائه به مشتریان عزیز هستند.
نتیجه گیری
از طراحی تا تولید، تمامی مراحل ساخت کارتن در کارخانههای کارتن سازی از اهمیت بسیاری برخوردارند. همچنین در این مقاله اطلاعات کاملی در خصوصی کارخانه کارتن سازی را در اختیار کاربران قرار دادیم. حال میدانید که برای راه اندازی کارخانه کارتن سازی، باید به اصول کارتن سازی توجه شود و هزینه ساخت آن را در نظر گرفت. همچنین، برای جلب رضایت مشتریان، کیفیت تولید کارتنها بسیار مهم است. با رعایت این نکات و داشتن تجربه کافی، میتوان به یک کارخانه کارتن سازی موفق دست یافت.
سوالات متداول کاربران
سوال: چه اصولی برای کارتن سازی باید رعایت شود؟
برای کارتن سازی، باید به اصول مهمی از جمله انتخاب مواد اولیه، طراحی مناسب، برش و اتصال مناسب، چاپ و بسته بندی صحیح توجه کرد.
سوال: چگونه میتوان بهترین سایت کارتن سازی را پیدا کرد؟
برای پیدا کردن بهترین سایت کارتن سازی، بهتر است از موتورهای جستجو استفاده کنید و نظرات و امتیازات دیگران را بررسی کنید.
سوال: چه مقدار سرمایه برای راه اندازی کارخانه کارتن سازی نیاز است؟
هزینه راه اندازی یک کارخانه کارتن سازی بسته به محل و اندازه آن متفاوت است، با این حال، به طور میانگین، باید حداقل چند صد هزار دلار برای راه اندازی یک کارخانه کارتن سازی در نظر گرفت.
سوال: چگونه میتوان کیفیت تولید کارتنها را بهبود داد؟
برای بهبود کیفیت تولید کارتنها، میتوانید از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید، برش و اتصال مناسب انجام دهید، برای چاپ از تجهیزات حرفهای استفاده کنید و به بسته بندی صحیح توجه کنید. همچنین، استفاده از نیروی کار با تجربه و آموزش دیده نیز میتواند به بهبود کیفیت تولید کمک کند.